Get a site

Miért érdemes DXN Törzsvásárlói termékcsomagot vásárolni?

Amennyiben az alábbi DSP (Dinamikus Start Program) termékcsomagok egyikét megrendeled, akkor visszakapod a csomag értékének 110-130-150%-át. Azaz marad pluszba a termékek mellett extra 10-30-50 %-od. Tehát kijelenthető, hogy a DXN-nél már az induláskor pluszba vagy és ha az első három hónapban aktívan tovább ajánlod és megosztod ezzel kapcsolatos tapasztalatod minden alkalommal, akkor újabb extra 30% üti a markod. Hát ezzel nehezen veszi fel a versenyt bármelyik cég. A döntés viszont a Tied! Sok sikert!

Többet kapsz vissza, mint amennyit beletettél.

{

Kaptam egy jó üzleti lehetőséget a kezembe ingyen és jó pár terméket, amelyet elfogyasztottam, elajándékoztam ill. tovább értékesítettem és még a következő időszakban vissza is kaptam a vásárolt első csomagom értékét, sőt még egy kicsivel többet is!

Petrányi Gábor
Balatonalmádi

Kinek ajánljuk a csomagokat?

Minden új DXN regisztrálónak, aki egy dinamikus startot és azonnali bevételt szeretne magának. Ha nincs időd kivárni azt, hogy elérj egy üzleti szintet, ha nincs időd 1-2 évet várni. A legpiacképesebb gyors indulás ha üzletet szeretnél indítani! Döntés a Te kezedben van!

Miért érdemes a DXN DSP programjába regisztrálnod?

A DXN úgy kínálja fel neked első alkalommal a termékeket, – DSP törzsvásárlói program keretében – hogy annak árát visszafizeti a következő időszakban. Hűségedért cserébe a DXN visszaadja a pénzed, sőt még ösztönző bónuszt is fizet azért, ha másoknak is megmutatod a DXN termékeket.

DSP C1 Törzsvásárlói csomag

Csomag tartalma:

Reishi Gano Tea – 1 db

GL-90 – 1 db

RG-90 – 1 db

Spirulina-120 – 1 db

Ganozhi fogkrém 40g – 1 db

Starter Kit  – 1 db

A csomag értékének 110 %-a a későbbi vásárlások során a vásárlás összegének maximum 10 %-ig levásárolható.

Válaszd a DSP C1 csomagot!

36 945 Ft

DSP B1 Törzsvásárlói csomag

Csomag tartalma:

Lingzhi Black Coffee – 1 db

DXN Cream Coffee – 1 db

Reishi Gano Tea – 1 db

GL-90 –  2 db

RG-90 – 2 db

Cordyceps – 1 db

Lion’s Mane – 1 db

Spirulina-120 – 2 db

Reishi Mushroom por – 2 db

Ganozhi szappan – 2 db

Ganozhi fogkrém 40g – 1 db

Starter Kit – 1 db

A csomag értékének 130 %-a a későbbi vásárlások során a vásárlás összegének maximum 10 %-ig levásárolható.

Válaszd a DSP B1 csomagot!

112 485 Ft

 

 

Amennyiben vásárolsz egy DSP A1 Törzsvásárlói csomagot, akkor a csomag értékének a 150%-át fogod visszakapni, amely több, mint 200.000,- Ft-ot jelent.

Hogy működik ez a gyakorlatban?
Megvásárolsz egy “A1” DSP csomagot, a DXN cég pedig biztosít neked egy olyan levásárolható keretösszeget, amelynek az értéke, a csomag árának a másfélszerese. Ez a keretösszeg, bármikor felhasználható a későbbi vásárlások alkalmával. A számla értékének 10%-áig, tehát minden egyes későbbi vásárlás esetén, a DXN 10% kedvezményt ad a számla értékéből, így a mindenkori törzsvásárló árnál 10%-al olcsóbban tudsz termékhez jutni. Ezt a kedvezményt, 4 éven keresztül korlátozás nélkül használhatod egészen addig, amíg az ajándékba kapott egyenleged teljesen fel nem használod. Így több százezer forint értékű termékhez jutsz hozzá, teljesen ingyen. A következő videóban, még több tájékoztatást adunk a DSP egyedülálló lehetőségéről.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/t7ScxKda21A?start=74" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

DSP A1 Törzsvásárlói csomag

Csomag tartalma:

Lingzhi Coffee 3 in 1 – 1 db

Lingzhi Black Coffee – 1 db

DXN Cream Coffee – 1 db

Spirulina Cereal – 1 db

Zhi Mint Plus – 1 db

Spica Tea – 1 db

Reishi Gano Tea – 1 db

GL-90 – 2 dbRG-90 –  2 db

Cordyceps – 2 db

Lion’s Mane – 2 db

Spirulina 120 – 2 db

Spirulina 500 – 1 db

Reishi Mushroom por – 2 db

Gano Massage Oil – 1 db

Ganozhi szappan – 2 db

Ganozhi fogkrém 40g – 1 db

Starter Kit – 1 db

A csomag értékének 150 %-a a későbbi vásárlások során a vásárlás összegének maximum 10 %-ig levásárolható.

Válaszd a DSP A1 csomagot!

188 865 Ft

Mit üzennek, akik már megvették a Törzsvásárlói csomagot?

w

2013 decemberében még tanuló voltam. És mivel a tanulmányaim miatt nem voltam mobilis, ezért otthonról végezhető munkát kerestem. Sokféle direkt értékesítő cégnél próbálkoztam, de egyik sem működött nekem. Majd 2014-ben DSP csomaggal csatlakoztam az DXN-hez és ez megváltoztatta az életem. Végre van egy saját üzletem. Üzletasszonnyá váltam, aki otthonról üzemelteti az üzletét és ezt semmiért sem adnám fel!

Kis Ibolya
Szeged

w

2011-ben mint értékesítési igazgató dolgoztam egy média- és reklámcégnél, alkalmazottként. Változtatni szerettem volna, és a célom az volt, hogy teljes időben vállalkozó lehessek.

A DXN is felmerült opcióként, de öt alkalommal mondtam nemet, mielőtt végül alaposan utánanéztem a cégnek. Ekkor értettem meg, hogy DXN DSP program milyen jó lehetőség, amit nem szabadna kihagynom, de legalábbis ki kellene próbálnom. A DXN elkezdése után az egyik legnagyobb változás az életemben az volt, hogy a személyiségem jobban kiteljesedett. Mostanában olyan visszajelzéseket kapok a hozzám közel álló emberektől, hogy jobb barát, férj, apa és üzleti vezető lettem.

Tóth István
Pécs

w

Egy óvodában dolgoztam. Túl sok volt a munka, viszont nem kerestem elég pénzt. Szerettem volna több időt tölteni a saját gyermekemmel is. Akkoriban egy hétköznapi család életét éltük. Nem volt túl sok szabadidőnk, sem pedig plusz pénzünk ahhoz, hogy utazzunk. 2011-ben ismertem meg a DXN-t, de az elején nagyon szkeptikus voltam. 2015-ben azonban úgy döntöttem, hogy teljes munkaidőben dolgozni kezdek ebben az üzletben. DSP egy nagyszerű lehetőség mindenkinek!

Tóthné Nagy Ildikó
Budapest

Ha nem DSP csomaggal szeretnél indulni!

Dönthetsz úgy is, hogy saját magad szeretnéd összeválogatni a termékeket 100 pont értékben, mert Téged inkább a DXN kozmetikumok érdekelnek. Erre is van lehetőséged.

100 PV rendelés

Miért van jelentősége a 100 PV pontos rendelésnek?

Hogy azonnali jutalékot kapj a cégtől! Mivel minden terméknek van egy pontértéke (PV), és minden terméknek van egy olyan értéke, amely a jutalék alapját képezi. Ez minden terméknél más és más. Átlagban kb. 1PV = 80SV (80.-Ft).

Minden hónapban 100 pontért kell vásárolnom?

A regisztrációt követően a 100 pontos rendelés nem kötelező havonta. Azoknál kiemelkedően fontos, akik vállalkozói hozzáállással csatlakoztak a DXN-hez és havi jövedelemre számítanak, jutalékot szeretnének felvenni a DXN-től.

Mire figyeljek oda, ha jutalékot szeretnék kapni?

Ha valaki egy adott hónapban jutalékot szeretne kapni, akkor arra kell figyelnie, hogy abban a hónapban a saját vásárlása meghaladja a 100 PV-t. Ekkora mennyiség kb. egy 3-4 fős családban könnyedén elfogy.

Mi van akkor, ha vásárlásaim nem érik el havonta a 100 pontot?

Azon Törzsvásárlók, akik nem érik el adott hónapban a 100 PV-t, azoknak a pontjai a fölöttük lévő első jutalékra jogosult szponzornak a személyes pontjaihoz adódnak hozzá. Ilyenkor a jutalékot a szponzor kapja, Te pedig nem kapsz jutalékot.

Válaszd a 100 PV-s lehetőséget!

26 000 – 36 000 Ft (válogatástól függ!)

Gyakori kérdések és válaszok a DSP csomagokról:

 

Ki vásárolhat DSP csomagot?

Bárki, aki még nem tagja a DXN-nek, de 18. életévét betöltött magánszemély. Ez tehát azt jelenti, hogy már regisztrált DXN tag nem vásárolhat DSP csomagot.

Kell-e szállítási díjat fizetnie annak, aki DSP csomagot rendel?

Nem, mivel mindegyik DSP csomag 30.000 Ft feletti összegű, amit már ingyen szállít ki a DXN minden esetben.

Levásárolhatom-e az így keletkezett bónuszt, ha nem tudok számlázni?

Igen, a megrendelt termékek összegének 80%-ig.

DSP csomagokat minden új belépő értékesítheti, még akkor is, ha ő maga nem DSP csomaggal lépett be?

Igen. Miért fontos ez? Mert az emberek többsége nem azzal a szándékkal csatlakozik egy MLM hálózathoz, hogy pénzt költsön, hanem azért mert pénzt akar keresni.

A DXN megteremtette a lehetőségét annak, hogy akár már az első hónapban is komoly bevételed legyen. Így akár munka mellett, akár főállásban építed a hálózatodat, pontosan kiszámítható jövedelemmel kalkulálhatsz.

Miért vásárolna egyáltalán bárki DSP termékcsomagokat?

Logikus kérdés, de van rá logikus magyarázat is. Azért, mert minden DSP csomag vásárló később visszakapja a termékcsomag teljes árát. Sőt annál többet, így tulajdonképpen a csomag nem kerül egy fillérjébe sem.